Stichting De Fret
http://www.fret.nl/forum/

diaree
http://www.fret.nl/forum/viewtopic.php?f=3&t=10958
Pagina 1 van 1

Auteur:  Gianna [ 18 aug 2014 19:30 ]
Berichttitel:  diaree

Hallo, Ik heb het idee dat mijn fretje aan de dunne is, maar ik heb geen idee hoe ik foto's moet plaatsen.. ik heb namelijk een foto van zijn ontlasting... het is niet heel stevig maar wel een goeie kleur... kan iemand me vertellen hoe ik een foto plaats?

Auteur:  Minka [ 18 aug 2014 21:02 ]
Berichttitel:  Re: diaree

Je moet je aanmelden bijv bij photobucket daar de foto uploaden. Bij de foto staat dan een IMG link die kopieren en hier wegzetten.

Hoe lang is hij aan de dunne en wat is er verandert qua voeding?

Auteur:  Gianna [ 19 aug 2014 11:11 ]
Berichttitel:  Re: diaree

[img][IMG]http://i1276.photobucket.com/albums/y469/gianna_james/animals%20and%20stuff/poepgwin_zpsd3ed9ed1.jpg[/img][/img]

dit moet het zijn ik heb bij [img] er [img ] van gemaakt zodat je kan zien hoe het moet het moet dus zo zijn en bij de eerst img de spatie voor het eerste sluit haakje weghalen

[img ]http://i1276.photobucket.com/albums/y469/gianna_james/animals%20and%20stuff/poepgwin_zpsd3ed9ed1.jpg[/img]

Afbeeldinggeen idee of deze foto is gelukt. ik ben niet zo technisch...

Hij kreeg van de vorige eigenaar ferret balance, en nu krijgt hij totally ferret, maar nu nog gemengd omdat ik aan het overstappen ben, en anders heb ik een hele bak ferret balance over..
hij heeft deze ontlasting vanaf het begin al, Ik ga deze week naar de dierenarts omdat hij zijn 9 weken enting nog niet heeft gehad dus die zal dan ook even kijken...

Auteur:  Minka [ 19 aug 2014 11:19 ]
Berichttitel:  Re: diaree

Hij had de ontlasting dus ook bij ferret balance. Je kunt ook hills kitten proberen om te geven. Ik denk dat de ontlasting ook wel komt door de voeding. Heb je al eens prooi geprobeerd en hoe was de ontlasting dan.

Auteur:  Gianna [ 19 aug 2014 11:33 ]
Berichttitel:  Re: diaree

Hij had het ook met ferret balance, Ik Krijg het niet over me hart om levende prooi te geven, ik heb diepvries muisje gegeven en zelfs dat vond ik moeilijk, Hij vond het niet lekker en speelde er alleen even mee, maar hij heeft het niet opgegeten.
Ik heb nog nooit van hills kitten gehoord, maar ik heb wel eens gehoord dat katten voer niet goed is, maar ik zal het wel proberen

Auteur:  Minka [ 19 aug 2014 11:38 ]
Berichttitel:  Re: diaree

Kijk eens hier over voeding van de fret:

http://www.frettenkliniek.nl/voeding/vo ... an-de-fret

Deze frettenkliniek is gespecialiseerd in fretten hier wordt ook over hills kitten gesproken. Het gaat om de juiste samenstelling van het voer.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/