Stichting De Fret
http://www.fret.nl/forum/

En toen stond Yara's hok open !!
http://www.fret.nl/forum/viewtopic.php?f=5&t=6687
Pagina 1 van 1

Auteur:  Rosmoov [ 26 jan 2008 09:05 ]
Berichttitel:  En toen stond Yara's hok open !!

vanochtend zoals elke dag de krant gaan doen hiephoi...laat m bij mn ouders bezorgen omdat ik 1 hoog woon en het niet handig vindt er mee te slepen dus ik ga richting huis ga mn krant doen en kom weer thuis natuurlijk even bij de fretsels kijken die buiten staan bij mn ouders ...

en o jee....kreeg ik even een hartverzakking Yara's hok wagenwijdt open :o
ik was donderdag voor het laatst geweest om ze schoon te maken gister had ik het superdruk en wist dat ze eten en drinken genoeg hadden en dacht ach vooruit dat ene dagje maakt niet uit ga zaterdag weer langs en kunnen ze weer spelen......( met een ligt schuldgevoel hoor dat wel ;) ) komt eigenlijk nooit voor dat ik ze een dagje oversla
maar goed ik zag het hok openstaan en ik ren naar mn auto waar mn zaklamp ligt en check eerst het bedje van yara ....en ja hoor mevrouw lag gelukking prinsheerlijk in haar mandje .....pffff...wat een opluchting weer zeg....wel een aparte situatie ik check altijd wel 5 keer of alle hokken dichtzitten voor ik wegga dus hoe het hok uberhaupt open is gegaan ....geen idee...yara kan hem niet openmaken en de rest van mn familie is als de dood voor fretten en maakt nooit een hok open.....en hoe lang het open heeft gestaan geen idee....misschien al vanaf donderdag avond !
Wie weet is ze ondertussen lekker op pad geweest en is gewoon weer gaan slapen tussen haar lappen in de mand of heeft ze het niet doorgehad ik weet het niet !

Maar goed mn oma'tje yara was er gelukkig nog en ik ga toch nog maar eens een extra hangslot aanschaffen zeg......weer een aantal jaar van mn leven zeg...

Auteur:  Anoniem_650 [ 26 jan 2008 09:15 ]
Berichttitel: 

Da's zeker schrikken zeg! :o

Ik zou alleen geen hangslot gebruiken; stel dat er brand is ofzo en je kunt de sleutel niet vinden.... Gewoon zo'n extra cliphaak of musketonhaak werkt ook.

Auteur:  Rosmoov [ 26 jan 2008 09:20 ]
Berichttitel: 

Web Ferret schreef:
Da's zeker schrikken zeg! :o

Ik zou alleen geen hangslot gebruiken; stel dat er brand is ofzo en je kunt de sleutel niet vinden.... Gewoon zo'n extra cliphaak of musketonhaak werkt ook.


ze staan buiten dus dan zouden ze zelf een brand moeten veroorzaken :lol: , maar idd en musketonhaakje is wel een goed idee die heb ik er genoeg liggen idd !
* zoekt gelijk 20 haken *

Auteur:  Kitty [ 26 jan 2008 10:48 ]
Berichttitel: 

Woooooooooooooooooooooooooow dat is echt wel een hartverzakking! :o Poeh.. ben blij dat ze gewoon in haar hokkie lag de snurken!

Auteur:  Anne-Marie [ 26 jan 2008 10:52 ]
Berichttitel: 

ohh, nou ik snap dat je meteen een stuk ouder bent geworden, je zou er bijna in blijven zeg!

Fijn dat ze gewoon in haar hokje lag!

Auteur:  Danielle [ 26 jan 2008 10:54 ]
Berichttitel: 

pfffffff dat is schrikken zeg! ik ben blij dat ze nog lekker lag te slapen!

Auteur:  Charlotte [ 26 jan 2008 11:45 ]
Berichttitel: 

Zo he, ik denk dat er wel een klein engeltje bovenop de kooi heeft gezeten en er voor gezorgd heeft dat Yara lekker binnen bleef. Wat een geluk zeg!
Voor Sammy's kooi gebruiken we ook musketonhaken, die had op een gegeven moment ook door hoe hij eruit kon. Gelukkig staat zijn kooi binnen, maar hij maakte er wel een puinhoop van 'snachts! :wink:

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/