Wordt donateur

Wordt donateur

Opvang fretten

Opvang fretten

Adoptie fretten

Adoptie fretten

Fret vermist

Fret vermist

Fret gevonden

Fret gevonden

Verhuislijst

Verhuislijst fretten

Agenda

Agenda

Stichting De Fret heeft fret(ten) die door omstandigheden niet geplaatst kunnen worden. Voor deze fretten is er de mogelijkheid ze financieel te adopteren. Op deze pagina vindt u de fretten die geadopteerd kunnen worden. U kunt een fretje financieel adopteren door onderstaand formulier in te vullen

Wat houdt adoptieouder zijn precies in?

Voor een vaste bijdrage (liefst maandelijks) adopteert u financieel een fretje. U ontvangt hiervoor een adoptiecertificaat. Verder houden we u via de nieuwsbrief op de hoogte van het wel en wee van het fretje. De fretjes mogen ook opgezocht worden!

Hieronder vindt u de adoptiefretten van Stichting De Fret. Klik op de naam om meer te lezen over de fret:


Frits

IMG 3090

Minka Verheijen-Hermans is adoptie-ouder van Frits

Frits is teruggekomen bij Stichting De Fret. Frits is een vrolijke en super lieve fret. Als hij moe is van zijn speeluurtje in de tuin, wandelt hij zelf terug naar zijn kooi, klimt naar binnen en staat me aan te kijken, van: Doe jij het deurtje even dicht?
Frits is helaas niet meer herplaatsbaar. Hij heeft een chronische bronchitis en heeft het af en toe behoorlijk benauwd. Hij heeft veel medische zorg nodig en mag om die reden zijn leventje rustig verder leven in Zwijndrecht.


Wilt u adoptie-ouder worden van een van de fretjes? Dat kan! Als u onderstaand formulier invult en verzend, dan ontvangt u een mailtje ter bevestiging van uw adoptie. Ook leest u in de nieuwsbrief updates over het wel en wee van uw adoptiefretje.

Alle adoptieouders heel erg bedankt voor jullie steun!

Stichting De Fret heeft diverse adoptiefretten, zoals u hierboven heeft kunnen lezen. Deze fretten verblijven in een opvang of bij iemand thuis en zijn vaak fretten die niet meer herplaatst kunnen worden in verband met de gezondheid of het gedrag. Stichting De Fret betaalt voor deze fretten alle medische kosten en de verzorger ontvangt iedere maand een bijdrage voor deze fret. Deze adoptiefretten zijn eigendom van Stichting De Fret. Genoemde uitzonderingen daargelaten.

Invalid Input
Vul een naam in
Vul een postcode in
Vul een adres in
Vul een woonplaats in
Vul een telefoonnummer in
Vul een land in
Vul een geldig email adres in
Invalid Input
Invalid Input
Vul de juiste recaptcha waarde in