Stichting De Fret
https://www.fret.nl/forum/

Vraag en aanbod
https://www.fret.nl/forum/viewtopic.php?f=34&t=10493
Pagina 1 van 1

Auteur:  Forumbeheer [ 06 maart 2012 20:46 ]
Berichttitel:  Vraag en aanbod

Alleen in dit subforum mag vraag en aanbod plaatsvinden. Vraag en aanbod van dieren en hun diensten is niet toegestaan. Wel is het toegestaan om na overleg met het forumbeheer voeding voor fretten aan te bieden wat je anders weg zou gooien. Denk bijvoorbeeld aan ingevroren voedselmuizen, die jouw fretten niet willen eten.

Aanbod van diensten

Het is niet toegestaan om op het SDF forum diensten aan te bieden, zoals vakantieopvang of het maken van fretten spullen. Voor het aanbieden van vakantieopvang heeft SDF een vakantielijst, via deze link Vakantielijst lees je meer over hoe je hiervoor kunt aanmelden.

Vraag naar diensten

Het is wel toegestaan om naar een dienst te vragen bijvoorbeeld wie je eventueel kan helpen met een ritje naar de dierenarts of wie er op je fretten wilt passen tijdens jouw vakantie. Ook is het toegestaan om grotere afnamen bij bedrijven af te nemen door dit onderling op het SDF forum met elkaar kort te sluiten. Ook hierbij geldt dat dit alleen gedaan mag worden door actieve gebruikers van het SDF forum, die geen commercieel belang hierbij hebben, maar op deze manier kosten kunnen besparen of het op deze manier wel mogelijk maakt een speciaal product te bestellen.

Linken

Het plaatsen van linken naar verkoopsites is toegestaan. Vraag en aanbod van fretten of andere dieren is niet toegestaan. Linken voor het aanbieden van eigen fretten is ook niet toegestaan.

Hoe bied je producten aan?

Maak gebruik van tags bij het plaatsen van je bericht. De tags zijn; [vraag] en [aanbod]

Voorbeeld: [Aanbod] Frettenhok

Plaats bij je bericht de richtprijs, plaats, verzendkosten, evt. foto's en in welke staat het product zich bevind. Plaats voor uw eigen veiligheid geen privégegevens zoals adres en telefoonnummer.

Handel zoveel mogelijk af via de PB functie

En verder nog belangrijk om te weten

• Berichten worden na 1 maand verwijderd

• Blijf on-topic. Berichten welke off-topic gaan worden zonder voorafgaande waarschuwing verwijdert c.q verplaatst

• Wij zijn geen verkoopsite. Vraag en aanbod van goederen alleen bedoeld voor vaste en actieve forumleden. Enkel een posting om iets aan te bieden zal
daarom worden verwijderd.

• Het vragen en aanbieden van goederen geschied geheel op eigen risico

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/