Wordt donateur

Wordt donateur

Opvang fretten

Opvang fretten

Adoptie fretten

Adoptie fretten

Fret vermist

Fret vermist

Fret gevonden

Fret gevonden

Verhuislijst

Verhuislijst fretten

Agenda

Agenda

Dagboek opvangfret

Dagboek opvangfret

Wat is de Fret Xpres? 

De Fret Xpres is bedoeld om fretten die ergens ongewenst of opgevangen zijn, snel naar een opvang of nieuw thuisje te vervoeren. De Fret Xpres bestaat uit verschillende frettenliefhebbers die de fret bij de opvang of huis ophalen en vervoeren naar een opvang. Het is dus een lift die de fret krijgt. Voor ons een kleine moeite (vaak), voor de fret een kans op een nieuwe toekomst!

Dat klinkt goed! Maar werkt het wel? 

Ja zeker! De Fret Xpres is nog niet lang geleden in het leven geroepen, maar het werkt! Het zou alleen nog beter werken als er meer adressen zijn in Nederland van "Fret Xpressers". Het is de bedoeling om een Fret Xpres netwerk op te bouwen. Hoe meer mensen zich opgeven, hoe gemakkelijker het zal zijn om een lift te regelen voor de fret. Dus denk niet "aan mij heb je toch niks" want, hoe meer mensen, hoe meer kansen! Alles is uiteraard geheel vrijblijvend en vrijwillig.

Oke ik doe mee! Wat moet ik doen?

Stuur een e-mail naar Stichting De Fret met daarin je naam, telefoonnummer, woonplaats en mogelijkheden om fretten een lift te geven. Als er dan een fret is die een lift nodig heeft, dan neemt zij contact met je op.

Hieronder is een overzichtskaart te vinden met daarop de aangemelde Fret Xpressers:

FretXpresb