Wordt donateur

Wordt donateur

Opvang fretten

Opvang fretten

Adoptie fretten

Adoptie fretten

Fret vermist

Fret vermist

Fret gevonden

Fret gevonden

Verhuislijst

Verhuislijst fretten

Agenda

Agenda

Dagboek opvangfret

Dagboek opvangfret

Stichting De Fret heeft in de opvang fretten zittten die geplaatst mogen worden. Hieronder staan de fretten van Stichting De Fret, die geplaatst mogen worden.


Dit fretje zit nog in de opvang te wachten op een lief baasje die haar heel veel liefde en aandacht wil geven. Voor meer informatie, neem contact op met Stichting De Fret.

 

 

 

sarabi5

Sarabi

 Sarabi

sarabi

Sarabi is onze diva en beslist geen beginnersfret. Zij wordt alleen onder bepaalde voorwaarden herplaatst. Sarabi kan het goed met je vinden, zolang jij je aan haar planning houdt. ’s Morgens eerst in de kooi een klein beetje Waltham met een Omeprazole korreltje. Daarna wil ze in de speelren wel een muisje en een beetje spelen.

Jij mag in de tussentijd haar kooi voorzien van fris beddengoed … maar wel eerst alles lekker schoonmaken, want ze is erg netjes en schoon. Ze wil dan uiteraard ook even de beentjes strekken en een sprintje door de tuin trekken. Wanneer ze terugkomt in haar kooi, verwacht ze daar een bakje brokken en een bakje brokkenbrij. Wanneer je het een en ander niet goed doet of op het verkeerde tijdstip, zoekt ze je hand om daar in te bijten. Een simpel eh … eh … eh … is weliswaar voldoende, maar krijgt ze de kans om door te gaan, dan komt het niet meer goed en is het een bijtfret.