Wordt donateur

Wordt donateur

Opvang fretten

Opvang fretten

Adoptie fretten

Adoptie fretten

Fret vermist

Fret vermist

Fret gevonden

Fret gevonden

Verhuislijst

Verhuislijst fretten

Agenda

Agenda

Dagboek opvangfret

Dagboek opvangfret

Stichting De Fret heeft in de opvang fretten zittten die geplaatst mogen worden. Hieronder staan de fretten van Stichting De Fret, die geplaatst mogen worden.


Deze fretjes zitten nog in de opvang te wachten op een lief baasje die ze heel veel liefde en aandacht willen geven. Voor meer informatie, neem contact op met Stichting De Fret.

Gemma 2

Gemma

nani5

Nani

sarabi5

Sarabi

 


Gemma

Gemma IMG 3781

Dit is een mooi sandy meisje. Ook Gemma is geholpen, geënt en gechipt (de Frettenkliniek). Gemma heeft wel een eigen willetje en ze wil jou in ieder geval eerst rustig leren kennen. Verder maakt ze zelf helemaal uit wat ze eet en hoeveel ze ervan wil eten. De ene dag smult ze van een bakje brokkenbrij en de volgende dag trekt ze gerust haar neusje ervoor op. Dit geldt ook voor een stukje gekookte kip of een muisje en zelfs het beroemde papje... Verder zijn we erachter gekomen dat zij de voorkeur geeft aan vrouwelijke verzorgers. Mannentenen en sokken zijn om in te bijten volgens haar. Momenteel zit Gemma op medicatie. Zoals we al zeiden trekt ze regelmatig haar neus op voor de lekkerste hapjes. Er kwam langzaam maar zeker naar voren dat zij regelmatig misselijk is. Daar willen wij haar vanaf helpen natuurlijk en ze krijgt medicatie hiervoor. Totdat zij weer helemaal opgeknapt is, is Gemma natuurlijk niet herplaatsbaar.


Nani

Nani IMG 3782

Dit is Nani. Een fretje van 2 jaar, dat bij ons kwam omdat zij beet. Ze was samen met haar dochter Sheady (was eveneens een bijter). Wij hebben hier eigenlijk nooit iets gemerkt van het bijten en Sheady heeft al direct een nieuw huisje gevonden bij een dolgelukkige nieuwe eigenaar. Nani is vrolijk en speels maar weliswaar geen beginnersfret.Sarabi

sarabi

Sarabi is onze diva en beslist geen beginnersfret. Zij wordt alleen onder bepaalde voorwaarden herplaatst. Sarabi kan het goed met je vinden, zolang jij je aan haar planning houdt. ’s Morgens eerst in de kooi een klein beetje Waltham met een Omeprazole korreltje. Daarna wil ze in de speelren wel een muisje en een beetje spelen.

Jij mag in de tussentijd haar kooi voorzien van fris beddengoed … maar wel eerst alles lekker schoonmaken, want ze is erg netjes en schoon. Ze wil dan uiteraard ook even de beentjes strekken en een sprintje door de tuin trekken. Wanneer ze terugkomt in haar kooi, verwacht ze daar een bakje brokken en een bakje brokkenbrij. Wanneer je het een en ander niet goed doet of op het verkeerde tijdstip, zoekt ze je hand om daar in te bijten. Een simpel eh … eh … eh … is weliswaar voldoende, maar krijgt ze de kans om door te gaan, dan komt het niet meer goed en is het een bijtfret.