Wordt donateur

Wordt donateur

Herplaatsbare fretten

Herplaatsbare fretten

Fret vermist

Fret vermist

Fret gevonden

Fret gevonden

Bemiddeling bij herplaatsing

Bemiddeling bij herplaatsomg

Herplaatsbare fretten

Stichting De Fret heeft een aantal vondeling-fretten bij particuliere opvangadressen ondergebracht. Zij blijven daar totdat er een nieuwe eigenaar is gevonden.


Sid en Nala

nala 
sid


HEB JIJ HET GOUDEN MANDJE VOOR SID & NALA?

Deze broer en zus (wildkleur) zijn geboren op 13 mei 2022. Ze zijn beide ingeënt en begin december hebben ze een implantaat gekregen.
Sid is een grote ram. Speels, avontuurlijk, duikt overal op en in, is onnadenkend, vrolijk, lief, lomp en altijd op onderzoek uit. Hij is geen bijter tenzij hij je neus, oren, onderkin of lip te pakken krijgt... Dit moet je dus voorkomen

Nala is een kleine moer en totaal anders dan Sid. Zij is op haar hoede en bekijkt de situatie vanaf een veilige plek. Ze is ook speels, maar wat ‘serieuzer’. Zij heeft ook de neiging om in handen en voeten te bijten en dat is niet uit speelsheid. Je voelt aan haar spierspanning dat ze wil gaan bijten. Bij de huidige eigenaar doet ze het nog maar zelden. Een nieuw (ervaren) baasje zal hier dus nog wel tijd en aandacht aan moeten besteden.

Op dit moment wonen Sid en Nala in een buitenverblijf, maar overdag zijn ze veel binnenshuis. Ze hebben het goed, maar de huidige eigenaar weet dat ze het nog veel beter kunnen hebben en gunt hen dat, ondanks dat het ook veel verdriet doet om ze weg te doen. Tegen de verwachtingen in kan zij ze helaas niet de aandacht geven die ze verdienen.
Interesse? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Harry

Ik ben Harry, een vrolijke jongen van 4 jaar. Ik ben gecastreerd en hou niet van andere fretten en dieren. Ik ben ook niet zo geschikt om bij kleine kinderen te wonen. Zoals een echte fret ben ik namelijk lekker stout, nieuwsgierig en een boefje. Wel heb ik geleerd dat ik niet mijn tandjes mag gebruiken. Als ik genoeg heb van drukte en aanhaligheid dan blaas ik eventjes en loop ik weg. Heel af en toe vergeet ik mijn opvoeding in alle opwinding en geef ik toch een zacht hapje. Dat is echt per ongeluk hoor!

Ik heb nu een eigen kamer en als mijn baasjes thuis zijn mag ik door het huis lopen. Helaas moeten mijn baasjes een nieuw huisje zoeken voor mij. Zie jij het wel zitten om deze vrolijke boef een fijn plekje te geven, neem dan contact op met de SDF. Ik woon momenteel in Zundert..
 
 harry