Wordt donateur

Wordt donateur

Herplaatsbare fretten

Herplaatsbare fretten

Fret vermist

Fret vermist

Fret gevonden

Fret gevonden

Bemiddeling bij herplaatsing

Bemiddeling bij herplaatsomg

Fretten kunnen niet altijd mee op vakantie, zeker niet naar warme landen. Het beste is, als je thuis verzorging voor je fret(ten) kan regelen. De verzorger moet dan wel op de hoogte zijn van welke zorg nodig is en bereid zijn om dagelijks voldoende tijd vrij te maken om de fret los te laten lopen en met de fret te kunnen spelen. Ook moet hij/zij kunnen anticiperen op eventuele noodsituaties en/of ziekte bij je fret. Lukt dit niet, dan kan SDF helpen bij vakantieopvang.
Wij hebben verschillende particuliere vakantieopvang adressen waar je fret liefdevol en met de juiste kennis verzorgd kan worden, zodat je met een gerust hart op vakantie kan gaan. Hieraan zijn wel kosten verbonden en je tekent een overeenkomst, waarin afspraken duidelijk worden vastgelegd.

Heb je vakantieopvang voor je fret (ten) nodig?

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld je naam, emailadres, woonplaats en telefoonnummer, om hoeveel fretten het gaat, voor welke periode je opvang zoekt. Wij kijken dan of en waar er plaats is.

Doe dit echter wel op tijd, want wij werken met kleinschalige opvangen dus vol=vol!