Wordt donateur

Wordt donateur

Herplaatsbare fretten

Herplaatsbare fretten

Fret vermist

Fret vermist

Fret gevonden

Fret gevonden

Bemiddeling bij herplaatsing

Bemiddeling bij herplaatsomg

Herplaatsbare fretten

Stichting De Fret heeft een aantal vondeling-fretten bij particuliere opvangadressen ondergebracht. Zij blijven daar totdat er een nieuwe eigenaar is gevonden.

 

Dwarrel

Hoi, ik heet Dwarrel. Ja die naam heb ik gekregen omdat ik maanden rond een paardenstal rond gedwarreld heb, voordat ik in de opvang kwam.

Ik ben een jong, vrolijk, druk en superspeels kereltje van klein formaat. Ik ben nog geen pondje waard. Wat is mis in afmeting maak ik dubbel goed aan snelheid, handigheid en liefde. Ik ben heel graag in gezelschap van mensen en weet me ook steeds beter te gedragen. Niet graag in de buurt van katten. Die vind ik heel eng en dan verstop ik me liever tot ze weg zijn. Ik zoek dus een fijn plekje waar ik lekker veel aandacht krijg, maar waar geen katten wonen.

Ik word geplaatst op voorwaarden van de SDF; dus niet samen met een andere fret en uitsluitend als huisdier.

Je kunt contact opnemen met Stichting De Fret (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Yvar

Yvar


Mag ik Yvar voorstellen.

Dit vrolijke kereltje wordt momenteel opgevangen bij de dierenambulance Den Haag. Het is een gezellig druk mannetje wat actief speelt en buiten wandelen helemaal geweldig vindt. Op dit moment is hij nog bronstig, maar hij heeft een week geleden al een implantaat (chemische castratie) gehad. Nog even en dan zijn de gele vlekken en mannelijke geur geheel verdwenen. Het is nog een jonge fret en hij lijkt niets te mankeren. Inmiddels is hij ook gechipt en gevaccineerd.

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met dierenambulance Den Haag 070-3282828, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Jarvey

Jarvey

Hallo, ik ben Jarvey.

Ik ben een albino fret van ongeveer 4 jaar en superlief. Maar dan ook echt heel erg lief en mijn grootste hobby ‘s zijn eten en knuffelen. Ik hou ook heel erg van samen spelen en lekker gek doen met bokkesprongen. Ik zoek een huisje waar ik bij mensen binnen mag wonen en samen mag zijn. Van alleen zijn word ik een beetje verdrietig en buiten vind ik alleen leuk als het heel rustig is. Dan wil ik graag lekker snuffelen en graven.

Ik woon nu tijdelijk bij de dierenambulance in Den Haag, waar ze hun stinkende best voor mij gedaan hebben. Ik heb dan ook een heel verhaal in mijn rugzakje. In maart werd ik gevonden in een schapen weiland, helemaal vies, oranje en zwart van kleur, broodmager en met heel veel meereizende beestjes op mij. Ik was meer dood dan levend. Eenmaal onder dak ben ik verwend met een warm mandje, heerlijke hapjes om aan te sterken en werden alle stekers en kruipers van mijn lijf gehaald. Ook kreeg ik een speciaal bad, een implantaat (chemische castratie) en een chip. Omdat ik zo lief ben en van mensen hou, heb ik alles gewoon toegelaten en geen kik gegeven. Ook geen hapjes. Na een poosje werd duidelijk dat ik niet helemaal opknapte met alle goede zorgen en hebben ze me naar de frettendokter gebracht. Die zegt dat ik niet helemaal gezond ben door alle stress die ik gehad heb en door een naar virus. Daardoor heb ik ook vaak oorpijn. Ik heb medicijnen gekregen en krijg nu brokkenpap te eten. Dat is echt lekker hoor! Mijn buikje is al flink gegroeid en ik heb weer energie om te spelen. Misschien moet ik wel de rest van mijn leven die medicijnen nemen en af en toe weer naar de frettendokter. Die vind ik wel lief, dus ik gedraag me als een echte heer. Inmiddels ben ik ook gevaccineerd.

Ik zou zo graag mijn kleine kooitje uit willen en in een huis bij mensen willen wonen die mij lekker knuffelen en aandacht geven. Heb jij misschien een plekje voor mij?

Voor informatie kan er contact opgenomen worden met Dierenambulance Den Haag 070-3282828, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jarvey staat ook op deze pagina https://dierenambulancedenhaag.nl/jarvey-wil-avonturen.../