Wordt donateur

Wordt donateur

Opvang fretten

Opvang fretten

Adoptie fretten

Adoptie fretten

Fret vermist

Fret vermist

Fret gevonden

Fret gevonden

Verhuislijst

Verhuislijst fretten

Agenda

Agenda

Dagboek opvangfret

Dagboek opvangfret

ACTIE SAMENWERKENDE DIERENCLUBS VAN 17 MEI - 31 MEI 2017

Wij zijn op het allerlaatste moment uitgenodigd om mee te doen aan de 50%-actie van www.samenwerkende-dierenclubs.nl. Bij dit geweldige initiatief krijgen wij een 33%-actie aangeboden. Dit betekent dat elke euro die onze donateurs/Facebook-volgers naar onze bankrekening overmaken met 33% verhoogd wordt. Dus 10 euro wordt dan 13,33 euro en 50 euro wordt 66,50 euro! Geweldig toch?! Op deze manier gaan wij een leuke buffer opbouwen voor de dierenartskosten voor onze fretten.

Jullie doen toch mee? Elke euro is er één !!! DE ACTIE LOOPT VAN 17 MEI TOT EN MET 31 MEI 2017….

Maak uw donatie gedurende de actieperiode over op bankrekeningnummer NL69INGB0001535743 ten name van Stichting De Fret te Zwijndrecht. 


HEEL HARTELIJK DANK VOOR UW STEUN!

Izzy IMG 3779

 

3 maart 2017
Dierencafé

23 februari was het dan zo ver …. Stichting De Fret werd een weekje geleden benaderd door Loesje Pieters van Lifestyle for pets of wij mee wilde werken aan een item over fretten voor hun tv-programma Dierencafé. De fret is nog steeds een niet alledaags huisdier en dit willen zij graag in hun tv-programma naar voren halen. Er is een bijzonder leuke reportage gemaakt op onze locatie in Zwijndrecht en deze zal 3 maart worden uitgezonden. Onze vrijwilligster Jasmijn van Dorp was vanmorgen tijdens de opnamen ook aanwezig en heeft de voeding/verzorging kunnen toelichten. Tussendoor heeft zij nog wat tijd gevonden om foto's te maken en daarvan hieronder een impressie.

Hieronder het filmpje dat is uitgezonden op 3 maart: 

In aflevering 6 van dierencafé kijken we naar klein maar fijne diertjes.
lifestyleforpets.tv